Recensies voor 'Ben!'

Jouw recensie is van harte welkom.

Stuur je recensie door naar koen@karma.be.

Ik vermeld jouw volledige naam, tenzij je dit anders aangeeft.

Als de recensie wordt goedgekeurd, belandt ze op deze pagina. De goedkeuring gebeurt op taalfouten en er wordt gecontroleerd of het niet racistisch, rancuneus of beledigend overkomt. Als het boek als 'niet goed' wordt beoordeeld en het voorgaande wordt gerespecteerd, dan zullen ook die recensies hier gepubliceerd worden.


10 mei 2022 - door Luk Cannoodt

Het heeft wat geduurd, maar vorige week was het zover. Ik mocht het laatste blad van je boek omdraaien. Ik lees haast nooit een boek, maar deze uitzondering was absoluut de moeite waard. Proficiat!! Je hebt duidelijk schrijverstalent en al heel wat gereflecteerd over de dynamieken van het leven. Het boek heeft ongetwijfeld ook veel tijd en energie gevraagd om dit tot een goed einde te brengen. Je mag er terecht trots op zijn.


3 mei 2022 - door Brigitte Campioni

De 21-jarige Ben op zoektocht naar zijn biologische ouders, nam mij als lezer mee op een spiritueel pad. Onvoorwaardelijke vriendschap, vertrouwen, loslaten ... Thema's in het verhaal die mij dagelijks bezighouden, wie niet? Ook in dit boek weet de schrijver weer voor een onverwachte wending te zorgen. Pareltje!

Van mij mag hij aan zijn volgend boek beginnen...


(pre-release) - door Dieter De Leye

Ik vond het mooi en het leesde ook heel vlot. De beschijvingen van New Delhi en de omgeving van het klooster in de voetheuvels van de Himalayas zijn realistisch. Zo'n "gemengd Boeddhistisch klooster voor westerlingen" bestaat natuurlijk niet, maar in de context van het fictief verhaal en de lessen die Ben krijgt/leert werkt het wel goed. Ik heb ervan genoten!

Veel succes ermee, 

Dieter.